Senaste nytt..!! ;)


Nu är det väl hög tid för en liten uppdatering då.. =o)

Mycket grejer har hänt sen sist jag skrev, det kan man kanske förstå med tanke på att jag inte skrivit sen Mars.. Ska jag berätta om allt så får jag skriva för evigt.. Så drar det lite kort bara..

Jobbar fortfarande lika mycket, nästan lite mer.. Skolan flyter på och på Måndag börjar sista veckan på Svenska B, hoppas innerligt jag får G på den skiten..!! Tindra blir stor som sjutton, tjattrar på och busar runt mest.. Underbar liten unge är det iaf jag har, henne har jag lyckats bra med.. ;)

Funkade dåligt med Martin, mer om det behövs inte nämnas här.. Jag trivs med livet ändå..

Har fyllt 25, och det firades genom ytterligare en Partyresa till England och HERREGUD va kul jag hade.. Går inte beskriva med ord vilken lyckad helg det blev.. Drar den i korthet med..

 

 

Chris skulle hämta mig på flygplatsen, då jag hade lovat honom ”a kiss before Hello” va jag gött nervös kan jag säga.. Såå jag startade min partyresa lite tidigt, kl 8 närmare bestämt.. Mamma körde till flyget och jag satt och drack malibu/pineapple på vägen.. :) Väl på planet fick jag i mig två öl till, så när jag väl kom fram till England va jag lite smått lullig och klarade av ”a kiss before Hello” galant.. Fortfarande lite förvånad över att jag gjorde det.. *hahah* Resan från flyget till Cheddar är så jävla tråkig, värdelöst att sitta i bil i typ 3,5 timma men jag hade ju iaf härligt sällskap.. När vi hade ca 30 min kvar till Cheddar började jag bli lite smått bakis, då ångrade jag verkligen att jag börjat dagen som jag gjorde.. Tur iaf det inte va långt kvar till Gabi.. Haha.. Väl där blev det lite gos med henne, sen fick det bli dusch för att senare kila iväg på bowling med Gabi, Chris & Alex.. Jag va inte jätte grym på det kan jag säga, jag lyckades göra första striken av oss alla, meen det hjälpte dåligt då jag kom 3.a i två omgångar och 4.a i en.. Illa Emelie Lindblom, dags att öva på det.. Men hade iaf sjukt kul, blev allt ett par öl och massa mys.. På vågen hem skulle vi till McD, vet inte riktigt va som hände men jag och Gabi fick värsta skrattanfallet.. Vi skrattade så vi grät, så vi fick änna slänga oss ur bilen mitt i drive-in kön.. *hahah*

 

 

På fredagen jobbade Gabi hela dagen så jag träffade henne inte alls.. =( Jag hade lite skolgrejer att ordna så det tog jag tag i direkt när jag vaknade.. När det va klart kilade jag iväg till Chris en sväng igen, mysigt värre..!! ;) Vi bestämde oss för att äta och gå till puben med Ed efter det.. Jag kilade hem till Gabi igen för att duscha.. Hade lånat ett par skor av henne och fyyy helvete vilket skoskav jag fick.. Trodde helt seriöst nästan att jag skulle dö, vilken smärta asså.. Aja hur som helst.. När jag va klar kom Chris och hämtade mig, så övertalade jag honom till att vi skulle äta fish n´ chips innan vi gick till puben.. Jag hatar fisk, men älskar det.. Jag är lite speciell.. ;)

Hade en himla trevlig kväll, fick räcka med en Tequila den kvällen allt.. *hahah*

 

 

Kan säga att dagen efter mådde jag inte så bra.. Låg i sängen typ hela dagen, lyckades ta mig en dusch och hoppades att det skulle rädda mig.. Meen inte då.. Jag mådde kass ändå.. Åkte med Chris och hämtade Gabi på jobbet iaf, hade hoppats på att få sova en stund efter att ha hämtat henne.. Men nej då nej då, då stod det shopping på schemat.. Men jag gnäller inte för det, jag fick ett presentkort och köpte två jätte fina tröjor på Bench.. *lovely* Gabi och jag drog runt Chris i ett par olika affärer, han va mindre road av det kan jag säga.. *hahah* När vi kom hem från Street va det dags för grillning egentligen, men jag höll på att dö av utmattning så jag va bara tvungen att sova en stund.. Så vid 19 tiden hoppade jag ner i sängen igen.. =) Blev väckt av Chris vid 20, kände inte alls för att gå upp.. Meen vi skulle ju grilla och sen kila till puben.. Väl duschad och i iordninggjord mådde jag lite bättre.. Så vi åt mat och sen kilade vi till puben..

 

 

Denna kväll blev det en salig blandning av shottar kan jag säga.. Vissa goda, andra inte lika goda..!! Det blev allt en hel del drinkar med.. Grabbarna drack så segt när vi va på Riverside så jag och Gabi lämnade dom där och kilade till Galleries istället.. Där hann vi med lite skvaller på vägen.. *hihi* Senare under kvällen började det regna med är klart, vilket inte alls va kul med tanke på att vi ju skulle gå hem från puben.. =( Dock slutade det inte, så det va bara att gå ändå.. På vägen stannade jag och Chris för att tända en cigg under ett tak, och faan vilken tur det va att vi gjorde det.. För när vi stod där så va det som om att himmelen öppnade sig.. Det fullkomligt öste ner, hade varit dyngblöta på typ 30 sek om vi gått i detta.. Så vi stod där och väntade tills det gått över.. =)

 

 

 

Vaknade helt utan baksmälla på Söndagen, vilket kändes riktigt skönt.. =) Gick hem till Gabi som inte alls hade en lika bra dag som jag, stackars lilla sötnos.. =( Så spenderade jag iaf den dagen med Gabi, vi satt och pratade, gosade och skrattade massor.. Ja vi fick till och med ytterligare ett skrattanfall, vilket resulterade i att jag trillade ur soffan.. Hoppsan, så kan det gå.. ;) Åt Sunday-roast oxå som Alex gjort.. Den mannen kan laga mat asså, herregud va gott det va kan jag säga..!!

Tyvärr blev detta sista dagen med mina älskade Gabi & Alex, då det va dags att återigen hoppa in i bilen med Chris för att börja resan hemåt.. Vid 17.30 kramade jag sötnosarna hej då och hoppade in i bilen.. Denna gången kändes resan inte riktigt lika lång, vet inte riktigt va klockan var när vi checkade in på hotellet.. Ahh vi sov på hotell eftersom att mitt flyg gick kl 06.45 på måndags morgon.. Blev iaf en mysig sista kväll innan jag lämnade världens bästa land och världens underbaraste människor igen.. Va inte alls glad för att komma hem.. =( Grät och grät i två dagar typ.. Men det botade Tindra när jag hämtade henne på Onsdagen.. Hade saknat henne massor, så det va allt underbart att hämta henne igen.. =o) Så där ja, nu tänker ni kanske att ”Hon skulle dra helgen i korthet” och tro mig, det har jag gjort nu.. ;) Hände så galet mycket mer än detta... ;)

 

Nepp nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.. Fortsätter min uppdatering en annan dag.. *hahah*

Over and out..

// Emelie


RSS 2.0