Fredag...

Kände det va dags för lite uppdatering nu då.. Jag har inget direkt att göra ändå innan jobbet.. Jag har tvättat det som skulle tvättas, handlat det som skulle handlas och städat mitt hem.. Nu då? Ahh egentligen kanske jag behöver sova lite, har jobbat natt i natt.. Emelie sa till på skarpen förut: "Inte konstigt att du är svimfärdig och mår dåligt.. Du håller på att jobba ihjäl dig.." Meen det tror jag inte..
Ikväll ska jag jobba hos mina mandelblommor igen.. Det va sjukt längesen nu.. Så ska bli himla kul.. Blir jobb där även imorrn, och på tisdag.. Då kommer jag dock jobba lite för mycket tror jag.. Börjar kl 18:00 på måndag, slutar tisdag 06:30.. Åker då till Nossebro och jobbar 07.00-13.30, för att sen börja jobba igen kl 18:00 till 06:30 på Onsdag.. =o) Ska nog gå bra det med.. Efter det hämtar jag mitt lilla gull.. Saknar henne så galet mycket när hon inte är hemma men måste ju änna jobba.. Ska ju plugga med va tanken men har fortfarande inte fått brev från skolan.. Det tycker jag är himla konstigt.. Men dom kanske skickar ut det när det är dags att börja.. Vad vet jag?!
Funderar lite på om Sallad och knäckebröd är en bra diet? Nån som vet? Ska börja träna med.. Vet dock inte hur jag ska passa in det mellan allt jobb, men jag löser säkert det med.. Ska köpa Zumba nu iaf, och det kan jag ju träna när Tindra sover.. Känner ibland det vore bra om jag kunde få några timmar extra på dygnet? Iaf dom dagarna jag är ledig.. Känns ju som att dom dagarna går galet fort.. =(
Är himla nyfiken på hur det går för Linda och Jonas.. Kommer det nån liten bebis tro? Längtar iaf tills jag får se det lilla livet.. Meen lär väl bli galet bebissjuk är klart.. Håller tummarna för att allt går/har gått bra iaf.. <3


Hmm undra just om det är nåt annat viktigt jag ska tala om tro? Nja jag tror inte det.. Jag hatar vintern så jag känner mig allmänt nere just nu.. Då hittar man lixom inte mycket inspiration till bloggen heller.. =P
Såå nu får jag väl hitta nåt annat att göra innan det är dags att åka till jobbet.. Hmm..
Ha det gott där ute..
Over and out...!!

Inte riktigt redo..

Nej jag kan verkligen inte säga att jag va redo för snö.. Tindra har givetvis redan sina vinterkläder.. Meen jag då? Nja inte direkt.. Måste köpa mig en jacka nu tror jag, får se hur kul det blir att gå ut och leka med barnen när jag jobbar på dagis imorrn.. Jag har inte köpt några vinterdäck än heller.. Det är verkligen inte bra.. Och varför har man inte tagit tag i detta tidigare? Hmm kanske hade hoppats på att det inte skulle komma nån snö.. Meen tji fick jag.. Fyy bubblan.. Det va om man kanske skulle gå i ide över vintern, hade varit riktigt skönt.. Nog tjatat om snö..
Har massa andra saker jag måste fundera på känner jag.. Så mycket grejer jag måste lyckas klura ut.. Hur man ska hinna med allt, hur man ska orka med allt och hur man ska göra med allt.. Jag vet vad jag vill.. Jag vet oxå vad jag inte vill.. Just nu står jag väl nånstans där emellan.. Allt hade varit mycket mycket lättare om jag lät bli att tänka så mycket på hur det ska bli sen, och bara tog dagen som den kommer.. Tyvärr funkar det inte så.. Måste faktiskt planera för framtiden oxå..!! Jaja vi får väl se..
Nu får det vara färdig bloggat för stunden..
Hejsvejs..!!

Måndag..!!

Tänkte jag kunde uppdatera lite här igen då.. =) Varför kommer man på hur mycket som helst att skriva, men när man väl sitter här så kommer man inte på ett skit? Störande..!!!
Igår beställde jag en fotokalender iaf.. En liten som man har i väskan typ.. Har sagt länge att jag ska köpa en, men har aldrig blivit av, lite störande när dom ringer från jobbet och jag inte är hemma och ser om jag jobbar eller inte.. =P Och bäst av allt är att min översöta unge pryder varenda sida nästan.. Den innehåller väl runt 55 bilder eller nåt på det lilla livet.. =o)
Jag bokade klipptid åt Tindra idag med, nu ska här bytas frisyr.. Kommer säkert bli jätte bra.. Gullungen passar väl i allt är klart.. =)
Det är ju tur jag har Tindra så jag har nåt att skriva om.. Känns inte som att det händer så mycket vettigt i mitt liv just nu.. =P Väntar på brev från skolan så jag kan börja plugga, tycker det borde komma snart.. Jag hoppas dom ringer från el-affären snart och säger att dom vill komma med min nya kyl.. Så slipper jag köpa mat varenda dag för att jag inte vågar ha det i kylen.. Då är det lite tur jag jobbar nu så Tindra är hos sin pappa till på Onsdag, då behövs ingen mat hemma.. Nåt annat jag väntar massa på är Lindas lilla bebis, det är dags den kommer nu tycker jag.. Jag vill ju se det lilla livet är klart.. Ska försöka åka dit och hälsa på i veckan, måste ju spana in nya huset, jag tror det är super fint.. =) Annars är det väl inte mycket mer jag har att säga.. Jag mår bra, känner mig allmänt lycklig.. Kan inte säga annat än att jag trivs med livet.. Och alltid retar det väl nån är klart.. *hahah*
Nu får det vara slut tjatat här, jag måste ta lite kaffe och sen sova.. =)
Over and out..!!!

Hallå

Tänkte det va dags att skaffa mig en blogg igen, så alla stalkers där ute har nåt att läsa.. =P
Igår va min dotter, som alla vid detta laget säkert redan vet, mannekäng här i Vedum och det gick toppen bra..
Märktes på henne att hon tyckte det va himla kul, posade så fint där i slutet av scenen för sin mormor och pappa.. Härliga unge.. ;-)
Nu ligger hon och sover och egentligen hade jag tänkt ta tag i lite städning, det gick sådär dock.. =P
Har kommit på att 2010 har varit ett sjukt bra år.. Visst har det väl hänt tråkigheter, men även så fruktansvärt mycket bra.. Det fattas en liiiten bit bara, sen har detta året varit helt jävla perfekt faktiskt.. Åhh det är så härligt när man är lycklig och mår bra.. =o) Det som har varit tråkigt egentligen med detta året är att Morfar dog, för det va inte alls kul faktiskt.. Men samtidigt så är det ju livets gång, och jag tror Morfar tyckte det va skönt med.. <3
Nu ska jag väl faktiskt diska.. Annars lär det aldrig bli gjort.. =P
Ha det gottans..
// Emelie

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0