Söndag..!!

Då va det ett tag sen man skrev igen då.. Har inte mycket för mig så tänkte jag kunde slänga ihop ett litet inlägg..
Har mest jobbat faktiskt sen jag skrev sist.. Det känns ibland som om att jag jobbar hela tiden verkligen.. Det är helt galet egentligen, men måste ju faktiskt ha en inkomst.. Men antar att det är för att jag har för mycket att göra som jag är trött och virrig mest hela tiden.. Antar att det går över sen med.. =o)
Saknar mitt lilla gull bara när jag jobbar så mycket.. Känns inte alls kul att jag inte kan vara med henne hela tiden.. Men hon är ju ändå med sin pappa så det är ju bra det iaf..


Jag känner att jag verkligen vill tillbax till england.. Bara för några dagar, hade behövt lugnet tror jag.. Bara kommit bort från allt lite.. Fått vila upp kroppen lite, och huvudet oxå för den delen.. ;-) Men tyvärr hinner jag inte med det riktigt nu.. Det är riktigt synd om ni frågar mig.. Hade velat pussigosa lite med min Gabi ju.. <3


Det lutar åt att det blir Casa den 27.de.. Va längesen man va där allt.. Kan bli spännande.. Hoppas det blir kul iaf.. Och jag hoppas verkligen inga fuckers förstör kvällen, fast vi får väl se.. Är man född idiot så kommer man troligtvs att dö som idiot oxå.. Ledsen att säga det men det finns verkligen folk där ute som bara är så jävla blä.. Utrota alla puckon säger jag.. =o)


Nej nu får jag väl ta tvätten lite då.. Så får jag väl sova sen med så jag orkar med att jobba i natt igen..
Ha det gott och ta hand om varandra..
Over and out..!!


Onsdag

Dags för lite uppdatering då.. Nu är jag inte på dåligt humör längre heller.. =o)
Det va lättare än jag trodde faktiskt att bara stänga av om man säger så.. Det gillar vi..
Finns så mycket annat man kan göra med sin tid, värdelöst att sitta och vara bitter är klart.. ;-)
Så mig går det ingen nöd på.. Jag har det faktiskt riktigt bra..
Igår fyllde min lilla skrutt två år.. Tänk va tiden har gått fort.. Fast frågar man henne är hon fem, och det är ju ännu värre.. =P Meen så fort det går nu så är hon ju snart det.. Pausa tiden?? Ja tack..


Mamma va här och bytte data med mig igår.. Vågade inte ha kvar hennes mer eftersom att Tindra börjat intressera sig mer för datan nu.. Blev lite nervös när hon kom och högg en gaffel i tangentbordet.. Kände inte riktigt att jag ville bli tvungen att köpa en ny till mamma.. =P Men den jag har nu funkar ju bra till mig.. Bara jag kan nörda face är jag nöjd är klart.. ;-) Fick min nya boxer med igår, en inspelningsbar.. Gött nöjd ändå att jag köpte den.. Blev helt lycklig när jag kunde pausa och spola och allt.. Så ikväll spelas Greys in, så jag kan se det när jag slutar jobbet imorrn..
Fick även upp mina hyllor igår, nu ska det bara upp grejer på dom.. Det börjar bli ordning nu.
Va på föräldrasamtal på daigs igår.. Fröken hade bara bra saker att säga om våran gullunge.. Hon va så före i allt och framåt och duktig.. Även skönt att höra att dom tycker Tindra är himla trygg och mår gott trots att jag och Fredrik gick isär när hon va så liten.. Då känner man att man gjort ett bra jobb.. ;-)


En galen tanke slog mig när jag vaknade.. Idag är det 10 år sedan Ingela dog.. Kan inte fatta att det gått så lång tid.. Det är helt sjukt.. Måste komma iväg till graven snart, känns jätte dumt att jag inte varit där på länge.. Fast det betyder ju dock inte att jag inte tänker på henne.. För det gör jag.. Skrattar fortfarande åt vår idé att fånga en älg, det hade nog gått dåligt.. R.I.P <3


Annars har jag nog kanske inte så mycket annat att säga faktsikt.. Livet flyter på och jag kan inte säga annat än att jag faktiskt mår ritkigt galet bra just nu.. Har det jag behöver i mitt liv känner jag.. Goda vänner och min Tindra, det är allt som krävs för att jag ska vara lycklig.. Ahh det och lite sms med, och det tar min vän hand om så bra.. ;-) Ne nu får det bli kaffe på detta..
Take care..
Over and out..!!



Tisdag..!!

Med risk för att låta läskigt deprimerad vill jag varna känsliga läsare.. =P Sluta läs om du inte gillar gnäll.. ;-)
Igår va en dålig dag, och idag när man ska åka hem från jobbet så är det snö.. Fy faan för snö..
Åter till igår.. Snubblade in på lite grejer jag hade klarat mig utan att se.. Jag överlever väl är klart, men tycker faktiskt att personen i fråga, som nu i mina ögon inte existerar längre, kunde sagt nåt själv.. Man kan lixom inte äta kakan och ha det kvar.. Kanske funkar så får dig ditt pucko, dock inte för mig.. Med tanke på omständigheterna och hur det faktiskt låg till från början borde jag kunnat räkna ut detta med fötterna.. Jag borde vetat bättre helt enkelt, men alla gör vi misstag här i livet.. Jaja man ska väl inte gråta över spilld mjölk heller sägs det ju.. Raderad är du iaf, både i telen och ur mitt liv för gott.. Dig, ditt vidriga lilla kryp, vill jag så faan heller se igen.. Tack å hej..
Oxå idag när man ska åka hem från jobbet så har det kommit snö.. Va faan.. Detta är inget kul.. Avskyr snö.. Det är ju bara kallt, blir massa slask och halt ju.. Inte okej detta..
Men men, den kommer varje år så det är bara att bita ihop tills det blir bättre väder.. Va och hämtade Tindra hos Fredrik förut, hon gillade inte riktigt snön hon heller.. Hon blev jätte glad när jag kom, inte för att det va så noga att mysa med mamma kanske.. Utan för att jag skulle köra henne till dagis.. Skitunge.. =P
Idag är det fika med Emelie som gäller.. Ska bli himla trevligt.. Har inte träffats på länge.. Behöver nog muntras upp lite jag.. Har en människa som gör tappra försöka att på sms muntra upp mig med, han lyckas fint.. ;-)
När jag är inne i Vara sen så ska jag även beställa tårta till min älskling som ska firas i helgen.. Hon fyller ju 2 den 16.de, shit va fort tiden går eller..
Ne nu får det vara färdig bloggat för idag..
Over and out..!!

Ledig idag.. =o)

Så gott att vara ledig lite.. =o) Så idag blir det en heldag med mitt lilla liv..
Finns inget bättre sätt att spendera en ledig dag på faktiskt.. Just nu sitter hon och leker med vatten i diskhon..
Jag skulle hänga upp en spegel, men så kom jag på att jag kanske måste ha större skruv till det?
Eller så räcker dom jag har, jag vågar dock inte chansa.. Vore just my luck om spegeln trillar ner är klart..
Hoppas på sms från supporten snart så jag vet om det funkar med liten skruv.. ;-)
Har skickat bud med mamma som ska till IKEA idag.. Hyllor ska inhandlas till tvrummet..
Känner att det är dags att göra det lite hemtrevligt här.. ;-) Behöver ju få upp lite grejer på väggarna..
Åhh förresten så måste jag skicka ett STORT grattis till Linda och Jonas här oxå.. Som fick en så himla himla gullig dotter i helgen.. På Lördag ska jag allt dit och mysgosa lite.. Så mycket längtar jag.. <3 <3
Får troligtvis mitt zumba idag, ska bli himla kul.. Måste röra lite på fläsket är klart.. =o)
Ne nu har Tindra badat färdigt säger hon.. Så nu blir det mys med bästa.. <3
Take care..
Over and out..!!

RSS 2.0