Midsommar..!!

Dags för ytterligare en uppdatering då kanske..!!

Idag är det midsommar, den har spenderats hemma med mitt lilla hjärta.. Vi har städat hela dagen, eller iaf jag.. Tindra har iaf varit tillräckligt duktig att hon inte redan har stökat ner överallt.. Så duktig tjej får man säga till henne..!! Det enda som är kvar nu är väl att torka golven, men det är helt omöjligt att göra med min lilla dam vaken så det får jag göra när hon har somnat..

vi har ätit midsommar mat med är klart, färskpotatis och kött med gräddfil, och jordgubbar med grädde till efterrätt.. Gott..!!

 

Annat som hänt sen jag skrev sist är ju att Chris va här i helgen som va.. Eller ja han kom på Torsdagen och åkte hem på Tisdagen.. Hur mysigt som helst va det.. Vi va på Tobbes student på fredagen och på Lördagen va vi hemma hos mamma och grillade lite.. På kvällen blev det potatisfestivalen med bror och Annelie.. Förfesten blev hemma hos mig, grannarna kom över och tog några öl oxå.. Himla trevligt hade vi.. =o) När vi väl åkte till Alingsås så regnade det som faan, det förstörde ganska mycket.. Och i bilen på vägen hem förstörde jag resten.. =( Fasiken va dumt det kan bli ibland.. Två personer fick måttligt med skäll den dagen, den ena förtjänade det.. Den andra gjorde det inte, hon har inte gjort mig ett skit.. Dock verkade vi ändå ganska sams när vi la på telen, och det va ju bra det iaf.. Tjaffs är riktigt onödigt..!! Men vi hade kul emellanåt.. Söndagen spenderades bakfull på soffan..!!

 

På måndagen åkte jag och Chris och tog en fika inne i Lidköping... En promenad tog vi oxå är klart, soligt och skönt va det.. På eftermiddagen kilade vi med mitt lilla bus till lekparken.. Härlig dag.. Eller ja, det va en härlig helg över lag måste jag säga.. Trivdes som fisken i vattnet med min fina Tindra hemma så många dagar och med Chris hemma med är klart.. ;) Så på Tisdagen när jag lämnade Tindra på dagis och sen körde iväg mannen till flyget blev det oerhört tyst och tråkigt här hemma.. Men visste att den dagen som det va dags att bege sig tillbax till verkligheten skulle komma.. Så jag överlever.. =)

 

Nu får det räcka med uppdatering idag för jag tror minsann att min lilla skrutt börjar bli trött, det är ett jävla liv på henne nu.. ;)

 

Hoppas alla har en underbar midsommar..

Over and out..

// Emelie..!!


Helgen..

Tänkte det va dags för en liten uppdatering igen.. Så vad har hänt sen sist då?

Jo jag har haft världens underbaraste helg.. Spenderade den ute, va i stort sett ute hela dagarna utom när vi sov.. Som sällskap hade jag världens bästa Tindra, mina söta vänner och min käre Mor.. Brände mig nåt så in i helvete bara, jävla skit vilken smärta solen kan ge en då eller.. Aja jag hoppas på massa sol på torsdag med så vi kan vara ute massa igen.. =o)

 

Åter till helgen då.. På lördagen hämtade jag Tindra hos Frida efter jobbet.. Då åkte vi typ direkt in till Vara badet där vi mötte upp Sandra, Simon och Sandras kusin (som har ett namn jag dock inte kommer ihåg).. ;) Efter en stund kom även Linda, Jonas och Milicia.. Tindra hade skit kul, hon älskar verkligen att bada.. Sandra va snäll nog att åka kanan med henne då jag är för feg för sånt.. Haha... =) Där lyckades jag bränna mig galet illa på axlarna.. Efter badet åkte vi till Mamma och skulle tvätta bilen.. Tvättade den bara med schampo först, då fick jag ju i stort sett inte bort nåt annat än den lösa smutsen.. Så asfalts fläckar och alla mosade insekter satt allt kvar.. Lite surt..

 

På Söndagen åkte jag och Tindra hem till Frida på fm.. Medan Tindra trallade runt och hoppade studsmatta och cyklade och grejs så passade jag på att sola.. Hej vad jag solade.. Hahah.. Lyckades till och med få färg på benen.. Inte illa.. ;) Sen bestämde jag med Mamma att vi skulle komma dit och grilla på em, jag ville även ge mig på biltvättandet en gång till.. Denna gången med avfettning..

Så vi åkte dit runt 16 tiden eller nåt sånt.. Jag gav min på bilen.. Men tror ni det hjälpte med avfettning? Svar nej.. Vilken jävla skit, och fy faan va sur jag blev.. Kunde verkligen inte släppa detta med att jag inte fick bort skiten från bilen, så efter maten gav jag mig på den igen.. Då fick jag iaf bort asfalten denna gången.. Bättre det än inget.. Får väl köpa lite insektsborttagningsmedel till nästa gång.. Så ska jag nog lyckas få lilla bilen ren och fin.. Funderar på att plasta in den då så att jag aldrig behöver tvätta den igen.. *ler*

 

Och nu till idag som trots äckligt väder blev riktigt bra.. Jag hämtade kläder jag beställt till Tindra.. Sååå sööööta.. Och mer är på väg.. Hahah I'm Lovin it.. ;) Hoppas hon gillar dom oxå bara, men det brukar hon göra.. Egentligen borde jag smyga in hennes kläder i garderoben så dom bara blandas med det gamla så hon inte blir för bortskämd.. Men det är ju så kul att se henne bli så glad när hon får sina nya kläder..!! Iaf, sen fick jag även mail från min lärare idag.. Svenska B är ju slut, och han hade rättat mina sista uppgifter och mitt slutprov, allt gick bra.. Gött det.. Bara den muntliga redovisningen och betygssamtalet kvar nu då.. Hoppas det går bra..

 

Nepp nepp dags för mig att kila.. Ha det gott där ute..

Over and out..

// Emelie

 


Dagen..!!

Igår va ingen bra dag, det kanske ni som läser min blogg märkte.. Idag har varit mycket bättre.. Har gjort mitt sista prov i Svenska B kursen, nu väntar jag bara på att det ska bli rättat så man får ser hur det går med allt.. Hoppas på det bästa.. På måndag drar samhäll A igång, får hoppas det ska gå bra oxå..


Hur som helst, åter till dagen.. Efter att jag gjort klart provet som tog typ 4,5 timma!! så la jag mig lite, va galet trött efter att ha jobbat, och jobbar ju i natt igen.. Jag fick ca 2 timmars sömn eftersom att jag hade lovat mamma att jag skulle köra henne på fest.. När det va gjort va det ingen idé för mig att lägga mig igen så kl va runt 18 när jag kom hem.. Fick bli till att laga lite mat och kolla på veckans inspelade Grey's Anatomy..!! Hann med lite skype med min underbara Gabi oxå, det är helt sjukt egentligen att man kan sakna nån så mycket som jag saknar henne.. Hon betyder så jävla mycket så det finns inte, bäst är va du är min gumma..!! <3


Sen va det bara att kila till jobbet.. På vägen till jobbet stod det en älg på en åker, gissa hur lycklig jag blev??!! Är ju typ kär i älgar.. Så jag släppte på gasen (givetvis, det va ju en älg vid vägen!!) och när jag kom närmre började den springa vid sidan av min bil.. Och inte travade den sakta heller, utan den satte av i full galopp.. Så coolt att se.. ;) Så jag tog en bild på den, blev dock inte bästa bilden då det faktiskt inte är så lätt att köra och ta kort på en älg samtidigt.. Man fick ju ha koll på andra bilar, vara lite vaksam på ifall det kanske fanns en till älg nånstans, och samtidigt ha lite koll så älgen jag tog kort på inte bestämde sig för att byta riktning helt plötsligt.. ;) Hur som helst så gick det bra, jag fick en bild iaf och kom fram hel och i tid till jobbet.. =o)


Gjorde dock nåt fruktansvärt onödigt förut.. Borde inte gjort det, för jag vet att så beter man sig inte.. Jag drog in en annan människas barn i ett tjaffs som den inte har något med att göra.. Varken pappan eller barnet.. Inte så att jag sa något elakt om barnet asså, men jag borde inte nämnt henne överhuvudtaget.. Så ja, det ber jag faktiskt om ursäkt för, på riktigt..


Imorrn lutar det åt att det blir Varabadet med mina sötosar Tindra, Linda, Sandra och Milicia.. Hoppas verkligen på fint väder imorrn så vi kan åka dit, Tindra älskar ju verkligen att bada.. Jag däremot hatar att ha på mig bikini, meen ibland får man offra sig för sitt barn är klart.. ;)

Detta får räcka för idag med uppdatering.. Ha det gott där ute alla underbara, och ta hand om varandra..

Over and out..

Emelie



Jävla idiot..!!

Idag är jag så jävla irriterad så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen.. Jag blir så less på folk som ska lägga sig i.. Idag fick jag höra att jag tydligen hellre festar än att är med mitt barn? Seriöst, denna människa vet verkligen inte ett smack om vad jag gör, det är ju ganska uppenbart.. När va jag ute och festade här hemma sist lixom? Inte direkt igår..

 

Men okej jag ska egentligen inte låta denna lilla obetydliga människa få mig att må dåligt.. Och nej kan inte säga att hon gör det heller, hon gör mig bara riktigt riktigt arg..!! Arg för att hon beskyller mig för att inte ta hand om mitt barn, för att jag jobbar.. Men om man tänker på det så är det samtidigt lite lustigt att hon ska anklaga mig för dessa grejer.. Ja jag jobbar, och tyvärr så råkar det vara natt.. Dock spelar det ingen roll då hon faan va på och hackade på mig i somras med, och då jobbade jag bara dag och kväll.. Men man måste ha jobb för att försörja ett barn, och när man är ensamstående så måste man ibland jobba mer.. Jag hade troligtvis inte behövt jobba som jag gör om jag inte hade haft barn, då hade jag ju bara haft mig själv att tänka på.. Nu har jag ansvar för ett helt liv till, då måste man se till att det lilla livet för en bra uppväxt, en uppväxt där barnet inte behöver sakna något.. Fast då är det ju så då att denna person ska ha barn, men hon har inget jobb.. Om hennes sambo har det det vet jag inte så jag lämnar det osagt.. Är ändå inte honom jag har ett problem med, det är henne... Hon som anser att jag inte tar hand om mitt barn för att jag jobbar så jag faktiskt kan se till att mitt barn har tak över huvudet, mat på bordet och kläder på kroppen.. Hon som vräker ur sig att ”hon själv har märkt” att jag hellre festar än att är med mitt barn, trots att hon inte ens träffat mig på lätt över ett år.. Det är henne jag har problem med..

 

Så detta riktar jag direkt till dig då, för personangrepp gillar vi:

Du ska veta att jag tänker kommentera minsta lilla grej du gör.. Du ska nog få se att på det sättet du idag försökte få mig att känna mig som en dålig mamma, ska jag försöka få dig att känna precis likadant.. Tyvärr lyckades du inte, jag gör allt för mitt barn.. Men jag däremot kommer att lyckas med det du inte klarade av.. För jag är ganska envis av mig.. Jag tänker inte hota dig, det är bara himla onödigt.. Jag tänker dock säga att du verkligen har retat upp fel person.. Det är som jag sa, jag skulle gå över lik för att försvara mig när det kommer till mitt barn..!!

 

Egentligen borde jag låta detta vara, men denna människa har irriterat mig med sina förbannade pikar och sitt jävla skitsnack så länge nu att jag fanimig har fått nog nu.. Skit ska skit ha..!!

Hon sa faan inget om att pappan till Tindra minsann inte alls tog sitt ansvar när vi flyttade isär, för enligt henne va det synd om honom.. Pfffttt... My ass heller att det va..!!!

 

Aja sak samma nu.. Jag blir mer och mer irriterad bara jag tänker på det.. Bäst att sluta skriva nu då innan jag skriver nåt jag kommer ångra sen..!!

Over and out

// Emelie..!!


RSS 2.0